Editar el contenido

Wedding & Event planner

10 motius per contractar una Wedding Planner

T’expliquem per què és necessari contractar una Wedding Planner

El dia del vostre casament és un dels moments més especials i importants que viureu mai. És un esdeveniment que simbolitza l’amor i la unió, i, per tant, és normal que vulgueu que sigui genial en tots els aspectes. 

Aconseguir que tot surti com havíeu somiat és un autèntic desafiament. És aquí on entra en joc la figura essencial d’una Wedding Planner, la persona que s’encarrega d’organitzar-ho tot perquè el dia sigui perfecte.

Entre moltes de les seves funcions, us donem 10 motius per contractar una Wedding Planner.

1- Control del pressupost

Sabem que els diners són importants. Conèixer quines són les despeses principals i els preus de mercat és indispensable per controlar el pressupost.

2- Estalvi de temps i esforç

No es pot arreglar un motor sense saber de mecànica, ni aixecar un edifici sense ser arquitecte. Tampoc es pot organitzar una boda sense conèixer el sector. No perdeu el temps ni us cremeu durant el procés de planificació de l’esdeveniment.

3- Estalvi econòmic

Quant hauria de costar cada proveïdor? D’on podem retallar despeses? Com podem sorprendre els convidats sense passar-nos del pressupost? S’ha de saber com optimitzar al màxim els recursos de cada parella.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4- Experiència i coneixement del sector

De cada esdeveniment s’aprèn alguna cosa. Què millor que anar de la mà d’una professional amb experiència dins del sector que coneix un ampli ventall de proveïdors?

5- Seguretat i pau mental

Una Wedding Planner s’encarrega de tot, durant el procés de planificació i durant el Dia D. Gaudiu, no cal que penseu en res més.

6- Calendarització

Cada proveïdor s’ha de contractar amb una antelació diferent. La Wedding Planner s’encarrega de portar-ho tot al dia i de no deixar res per a l’últim moment.

7- Previsió i anticipació

Alguns inconvenients es poden evitar; d’altres, no. Una Wedding Planner minimitza les possibilitats de patir contratemps i preveu possibles solucions.

Wedding Planner

8- Resolució de problemes

Soluciona les dificultats de manera eficaç i discreta. A Emocions de Blanc sempre diem que si la parella no se n’adona, el problema no existeix.

9- Innovació

Potser teniu moltes propostes. O potser necessiteu idees. En qualsevol cas, evitareu que la vostra boda sigui un esdeveniment qualsevol i sense ànima. Una Wedding Planner sempre està al dia de les tendències i sap com adaptar-les per donar un toc innovador i amb personalitat.

10- Orientació

Resoleu tots els dubtes i consultes abans de prendre decisions. Com més consells i informació rebeu, més tranquil·litat i confiança tindreu en el vostre gran dia.

Si necessiteu ajuda per organitzar la vostra boda, no dubteu de contactar amb nosaltres!

 

Copyright 2023 © Emocions de blanc