Editar el contenido

Wedding & Event planner

4 motius per casar-se a l’hivern a la Cerdanya

L’hivern és un dels moments més màgics de l’any a la Cerdanya. Els paisatges coberts de neu, especialment els cims de les muntanyes, llueixen sota la llum d’un sol capaç d’escalfar la Vall sencera. Un escenari difícilment igualable, que genera unes condicions magnífiques per a poder celebrar un dia tan especial.

Casar-se a l'hivern a la Cerdanya

A continuació, us donem 4 motius per casar-se a l'hivern a la Cerdanya.

1. Una història coberta de neu

Imagineu una boda envoltada de neu. Un somni fet realitat. Al llarg de l’any, la Vall queda emblanquinada diverses vegades. Amb un petit component de sort, gaudireu d’un teló de fons completament hivernal. Com a alternativa, sempre es pot celebrar l’enllaç en un punt més elevat, en plena muntanya, per garantir la presència de l’or blanc. 

2. Ambient acollidor

Sovint, a partir de mig matí, la temperatura a la Cerdanya és d’allò més agradable. De tota manera, sobretot a partir del vespre, el fred pot arribar a ser incòmode. Per sort, però, té solució. El caliu d’una llar de foc genera una atmosfera íntima i emblemàtica, capaç de donar un toc molt acollidor a l’esdeveniment.

3. Experiències hivernals

La Cerdanya destaca, entre d’altres, pel seu ampli ventall d’activitats disponibles. A l’hivern, des de l’arribada de les primeres neus, moltes d’aquestes experiències guanyen un toc de majestuositat. Esquí, raquetes de neu, trineus, passejades, banys termals… Tot plegat, en un escenari com el nostre, es converteix en l’excusa perfecta per a complementar el casament amb una preboda i una postboda.

4. Una boda sense precedents

Les bodes són esdeveniments únics que han de ser capaços de transmetre la personalitat pròpia de la parella. A més a més, sempre s’intenta destacar en algun punt, per tal que els convidats i convidades recordin aquell dia com un de realment especial. En aquest sentit, la Cerdanya ofereix la possibilitat d’innovar, de crear i de marcar la diferència

Una boda a la Cerdanya no és una boda qualsevol.

En resum, casar-se a la Cerdanya durant l’hivern és més que una elecció a l’atzar; és una decisió molt encertada per celebrar un dels dies més importants de les vostres vides en un entorn màgic. Amb el pas dels dies, els colors de la primavera aniran agafant protagonisme, per donar pas al bon temps. Deixeu que l’hivern sigui testimoni del vostre amor i del començament d’una història plena de fantasia i felicitat. 

Copyright 2023 © Emocions de blanc