Editar el contenido

Wedding & Event planner

5 consells per triomfar amb el vostre casament

Durant els mesos de primavera, comença la temporada de casaments. Un moment de l’any escollit per gran part de les parelles per celebrar el seu enllaç, rodejats de colors, temperatures agradables i felicitat.

Però abans del gran dia, cal preparar i lligar tots els detalls. A continuació, us donem 5 consells per triomfar amb el vostre casament.

1. DEFINIU UN ESTIL

Intenteu que tot tingui una coherència. Espai, decoració, seatting plan, música…

Moltes parelles escullen una temàtica general, que els ajuda a mantenir un fil conductor durant el dia. Podeu optar per algun aspecte clau de la vostra història, per un gust o una experiència que us uneixi.

Banquet boda

2. BUSQUEU DETALLS QUE US REPRESENTIN

Els nuvis sereu els grans protagonistes de tota aquesta festa, tot ha de girar al vostre voltant. Aprofiteu i plasmeu la vostra identitat allà on vulgueu. D’aquesta manera, tothom recordarà aquells petits aspectes diferencials que impregnaven l’ambient de la celebració.

3. COMPAREU

Un casament es prepara, sovint, amb força antelació. Remeneu per diferents suports i plataformes, compareu preus i condicions, feu trucades i consulteu tots els punts on necessiteu aclariments.

Un cop tingueu una selecció final de proveïdors, acabeu de negociar els últims detalls amb cadascun d’ells.

4. DEMANEU REFERÈNCIES

Tothom parla de la seva professionalitat i de la seva immillorable manera de treballar. I no cal posar-ho en dubte. Ara bé, si teniu la possibilitat de conèixer l’experiència de primera mà d’algun familiar, amic o conegut, us ajudarà molt a definir-vos per un proveïdor o un altre. Amb aquesta informació, podreu acabar de prendre la decisió encertada.

5. PLANIFIQUEU-HO TOT AMB TEMPS

La paciència és la mare de la ciència. Preparar un casament requereix temps i capacitat de decisió. Durant aquest camí, aniran sortint petits obstacles, i us animem a resoldre’ls amb tranquil·litat i actitud positiva. Com més antelació, més capacitat de maniobra tindreu en cas d’haver d’afrontar qualsevol contratemps.

Més enllà d’aquests 5 aspectes, cal remarcar que l’ajuda sempre és bona, i més, en moments tan importants com aquest. L’acompanyament d’una Wedding Planner facilitarà tot el procés d’organització de l’esdeveniment, ja que està preparada per prevenir i superar aquests petits obstacles que hem comentat anteriorment.

En resum, intenteu seguir les 5 recomanacions, tot serà més fàcil! I si podeu, compteu amb el suport d’una professional del sector, us guiarà i assessorarà en tot allò que necessiteu!

Esteu preparats per dissenyar junts el millor dia de les vostres vides?

Expliqueu-nos quin és el vostre somni per ajudar-vos a fer-lo realitat. 

Copyright 2023 © Emocions de blanc