Editar el contenido

Wedding & Event planner

Com és una boda a la Torre del Remei?

Una boda a la Torre del Remei mai decepciona. Aquest luxós espai, situat a Bolvir, compta amb unes instal·lacions espectaculars.

A més a més, també cal tenir en compte que l’entorn de la Cerdanya es converteix en l’escenari perfecte per a la celebració del casament.

Vistes Torre del Remei

A CONTINUACIÓ, DESTAQUEM 6 PUNTS FORTS PER CELEBRAR UNA BODA A LA TORRE DEL REMEI.

DIVERSITAT D’ESPAIS

La Torre del Remei compta amb diferents espais, cada un d’ells amb el seu particular encant. La zona ajardinada, amb el seu llac, transporta als jardins d’un palau.

Jardins Torre del Remei

Per altra banda, l’hivernacle, amb capacitat per a uns 200 convidats i convidades, es converteix en una zona increible, amb l’afegit que, en cas de mal temps, està 100% dotat com a espai autònom i a cobert de la pluja i el fred de l’hivern.

Hivernacle Torre del Remei

LES HABITACIONS

L’hotel compta amb una vintena d’habitacions, una opció perfecta per allotjar al cercle més íntim. La parella gaudirà de la suite nupcial, un luxe que no passarà desapercebut amb unes vistes espectaculars sobre la vall de la Cerdanya

A pocs minuts de la Torre del Remei trobem altres opcions d’allotjament, on podran dormir la resta de persones convidades.

L’ERMITA

Ermita Torre del Remei

Per a les parelles que vulguin celebrar una cerimònia religiosa, l’Església de la Torre es converteix en el punt on es fa efectiu l’enllaç. Una ermita acollidora, amb accés directe des de l’interior del recinte i que ha estat testimoni de molt d’amor al llarg dels anys.

LUXE I BON TRACTE

La Torre del Remei és un hotel de 5 estrelles Gran Luxe al cor de la Cerdanya. L’elegància de l’espai i la cordialitat de tot el personal generen l’ambient perfecte per a una boda de gran calibre. A la Torre del Remei, cada detall es cuida, sense excepcions.

En aquest sentit, moltes parelles provinents d’Andorra escullen la Torre per ser un espai proper i que compleix amb totes les seves expectatives.

PREBODA I POSTBODA

Els jardins, la piscina, la Cerdanya… Celebrar una Preboda abans d’un casament a la Torre del Remei és una idea excepcional per a començar a agafar el to festiu i per trencar el gel entre convidats i convidades. 

En el cantó oposat, una Postboda complementarà l’experiència, arrodonint el dia del casament.

Per ambdues opcions, la Cerdanya ofereix mil opcions d’activitats en grup o en parella. Per aquest motiu, i tants altres, a Emocions de Blanc estem enamorats d’aquest paradís al bell mig dels Pirineus!

Esteu preparats per dissenyar junts el millor dia de les vostres vides?

Expliqueu-nos quin és el vostre somni per ajudar-vos a fer-lo realitat. 

Copyright 2023 © Emocions de blanc