Editar el contenido

Wedding & Event planner

Bodes a la primavera

La data d’un casament sempre és una elecció molt determinant. Cada època de l’any té els seus avantatges i inconvenients. L’hivern, per exemple, presenta paisatges tenyits de blanc, però acostuma a anar acompanyat de baixes temperatures. En aquest article ens centrem en les bodes a la primavera.

Avantatges de les bodes a la primavera:

EL CLIMA

La primavera és una estació ideal per casar-se, ja que no fa ni un fred ni una calor extrema que impedeixin gaudir d’una celebració a l’exterior. Així doncs, també és el moment de l’any en què l’entorn natural es troba en el seu moment més àlgid, pel fet que és quan les plantes comencen a florir i es poden observar paisatges naturals que transmeten alegria i vivacitat a tot aquell que els contempla.

Amb el pas dels anys, les bodes estan deixant de celebrar-se durant mesos d’estiu (especialment a l’agost) i es comencen a celebrar o abans o després d’aquesta estació, sent la primavera una de les escollides. Es deixa enrere la suor, la xafogor i la calor infernal per donar pas a temperatures més fresques i plàcides, que generen un clima de calma i tranquil·litat entre els nuvis i convidats.

Bodes a la primavera

ELS «OUTFITS»

Referent a l’apartat anterior, les bones temperatures que ens brinda la primavera fan que tant els nuvis com els convidats i convidades puguin lluir conjunts frescos i lleugers, sense la necessitat de tapar-se amb roba d’abrigar a causa del fred.

UNA DECORACIÓ MÉS ALEGRE I VIVA

La primavera és l’estació del ressorgiment de la vegetació, el moment de l’any on la naturalesa reviu i s’omple de colors intensos i alegres. Així doncs, aquesta temporada veurem com les flors passen a ser les protagonistes de la decoració en les bodes, tema que tractarem més endavant en l’apartat de tendències d’aquest 2024.

Possibles inconvenients de les bodes a la primavera:

INCERTESA METEOROLÒGICA

Un dels possibles inconvenients que té el fet de casar-se a la primavera és que es considera el moment de l’any amb més possibilitats de pluja. Aquest fet podria ser un contratemps molt gran si els nuvis només s’haguessin plantejat casar-se en exterior, sense un sostre on aixoplugar-se. En aquest punt, la figura de la Wedding Planner és clau, ja que sempre tindrà preparat un Pla B, per activar en cas de mal temps.
Fins i tot, segons com, tothom recordarà el dia com una jornada èpica!

MOLTA DEMANDA

En ser una de les estacions preferides pels nuvis, és el període més sol·licitat per les parelles. En primer lloc, la disponibilitat dels espais i proveïdors pot disminuir, tret que es planifiqui tot amb molta antelació.

D’altra banda, com que es considera «temporada alta», els preus solen ser els més elevats de tot l’any.

Gràcies a l’ajuda d’una Wedding Planner i al seu coneixement del sector, podreu organitzar el vostre enllaç sense entrebancs, buscant i trobant els millors proveïdors.

TENDÈNCIES DE BODES A LA PRIMAVERA DEL 2024

boda primavera

Si en posem a pensar en un element que defineix a la perfecció el concepte de primavera, el primer que ens vindrà al cap a la majoria seran les flors. Doncs bé, en aquesta temporada els pètals i les plantes en general assumeixen un paper molt rellevant en les bodes, passant a ser protagonistes de la decoració.

A més a més, la tendència actual aposta per decorar mobles i accessoris de fusta, amb la intencionalitat de donar un toc rústic i «vintage», fent-los encara més fotografiables.

Referent als colors més presents en els casaments d’aquesta temporada, cal ressaltar com a protagonista el color per excel·lència escollit pel Panetone Color Institute, el «Peach Fuzz«.

Per poder posar-li cara i ulls, ens hem d’imaginar una barreja de taronja i rosa molt claret, similar a la pell d’un préssec, tal com el seu nom indica. Aquest to es veurà combinat colors molt vius i alegres, com el groc intens, el corall, el blau elèctric, el vermell intens, una gran varietat tonal de roses i terracota.

Aquesta paleta de colors, a banda de trobar-la en la decoració floral de la boda, també es podrà veure reflectida en altres elements decoratius, com ara en les invitacions o en els vestits de les convidades.

Vols saber-ne més detalls? Contacta amb nosaltres!

Esteu preparats per dissenyar junts el millor dia de les vostres vides?

Expliqueu-nos quin és el vostre somni per ajudar-vos a fer-lo realitat. 

Copyright 2023 © Emocions de blanc