Editar el contenido

Wedding & Event planner

Bodes a l’estiu

Organitzar bodes a l’estiu, l’art d’Emocions de Blanc

L’estiu és una època màgica per a celebrar un casament, amb els seus dies llargs, temperatures càlides i paisatges exuberants com a teló de fons. No obstant això, planificar bodes a l’estiu pot presentar alguns reptes. Afortunadament, amb l’ajuda d’una Wedding Planner, podeu convertir el vostre somni d’una boda d’estiu en realitat. En aquest article, explorarem els secrets i consells essencials per a una boda inoblidable a l’estiu.

Els millors paisatges 

Els casaments d’estiu ofereixen una gran varietat de paisatges naturals com a teló de fons. Des d’entorns de platja fins a jardins florits, aprofiteu al màxim les opcions de la natura per crear una atmosfera romàntica per al vostre gran dia.

Refresqueu-vos amb Detalls Creatius

Les temperatures càlides de l’estiu poden ser una benedicció o una maledicció per a una boda a l’aire lliure. Una Wedding Planner sap com mantenir els convidats còmodes i frescos amb detalls creatius com ventalls personalitzats, zones ombrejades i begudes refrescants amb aigua i fruita o còctels d’estiu.

Gestió Intel·ligent de l’Horari

Les llargues tardes d’estiu permeten flexibilitat per planificar la cerimònia des de mitja tarda fins a la posta de sol. Una Wedding Planner sap com aprofitar al màxim aquesta flexibilitat, programant la cerimònia per aprofitar i capturar la llum més fascinant del capvespre i oferint un ball màgic sota les estrelles.

Boda a Puigcerdà

Flors Fresques i Acolorides

Aprofita la generosa oferta de flors de l’estiu per crear arranjaments florals frescos i colorits que reflecteixin l’essència de la temporada. Des de les roses als gira-sols, les flors d’estiu aporten una alegria i vitalitat especials a la decoració del teu casament.

Flors boda

Menús Lleugers i Refrescants

Amb les temperatures altes, és important tenir cura de l’alimentació dels convidats. Una bona opció és optar per un menú d’estiu lleuger i refrescant amb opcions com amanides fresques, gaspatxos i sopes fredes, peix i marisc, fruita de temporada i postres amb gelats. Una Wedding Planner treballarà amb els millors càterings per crear un menú deliciós i adaptat a l’estil de la vostra boda.

Amb una planificació adequada i l’ajuda d’una Wedding Planner professional, una boda d’estiu pot ser una experiència inoblidable per a vosaltres i els vostres estimats. Recordeu, és un dia per celebrar l’amor i la felicitat, i una Wedding Planner us assegurarà que tot funcioni sense contratemps, permetent-vos gaudir plenament d’aquest moment tan especial.

Les millors zones per casar-se a l’estiu

Algunes comarques de muntanya i també de la costa, a tocar del mar,  són ideals per a les bodes a l’estiu. La Cerdanya, Andorra o la Vall d’Aran asseguren temperatures fresques a partir de mitja tarda i paisatges brutals. D’altra banda, Girona i la Costa Brava, amb l’aire fresc provinent del mar, no us decebran!

Ens emocionem junts?

Esteu preparats per dissenyar junts el millor dia de les vostres vides?

Expliqueu-nos quin és el vostre somni per ajudar-vos a fer-lo realitat. 

Copyright 2023 © Emocions de blanc