Editar el contenido

Wedding & Event planner

Bodes al Bages

La comarca del Bages és el cor de Catalunya. Aquest tresor s’amaga entre muntanyes i camps de conreu, en una zona que ofereix un ventall infinit de possibilitats

BODES AL BAGES

Les bodes al Bages tenen un element un comú: totes se celebren sota l’atenta mirada de la Muntanya de Montserrat. Un dels símbols més destacats del nostre país s’aixeca al sud de la comarca, ben a prop de Barcelona i la seva àrea metropolitana. Davant seu, s’alça una altra frontera natural, el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Al nord, a tocar del Berguedà, i a poca estona de la Cerdanya, s’obre una plana custodiada per la pagesia, que cuida dia rere dia cada pam d’aquesta terra.

El Bages és un territori que destaca per una herència cultural indiscutible. Entre tots els exemples possibles, cal destacar el Món Sant Benet, un espai a tocar de Manresa que uneix gastronomia, història i romanticisme. Aquest Monestir reuneix les condicions necessàries per a celebrar un casament de somni, i compta amb totes les facilitats per tenir-ho tot a l’abast.

D’altra banda, tota la comarca es tenyeix de colors diferents segons l’època de l’any. Els tons grogosos s’apoderen dels conreus durant l’estiu, mentre que la resta d’estacions, especialment la primavera, presumeixen de més contrastos.

WEDDING PLANNER AL BAGES

Com a Wedding Planner al Bages, des d’Emocions de Blanc us acompanyem durant tot el procés de planificació de la vostra boda i ens encarreguem de cuidar cada detall.

A més a més, gràcies a totes les activitats d’oci que s’ofereixen a la comarca, podrem complementar l’enllaç amb una preboda i una postboda de categoria. Sense cap mena de dubte, el Bages és una molt bona opció a tenir en compte!

Esteu preparats per dissenyar junts el millor dia de les vostres vides?

Expliqueu-nos quin és el vostre somni per ajudar-vos a fer-lo realitat. 

Copyright 2023 © Emocions de blanc