Editar el contenido

Wedding & Event planner

Bodes al Pallars

El Pirineu té zones molt icòniques, ideals per a celebrar esdeveniments o, simplement, per gaudir d’una experiència única a la natura.

Bodes al Pallars

Les bodes al Pallars representen un estil completament diferent de la resta. Valls tancades, petits pobles enmig de la muntanya, ramats de pastura observant…

Un escenari encantador, i molt atractiu per a aquelles parelles amants de la natura. Un escenari poc comercial, allunyat de les grans ciutats i basat en la tradició de les famílies locals. Un escenari per sorprendre, trencar esquemes i aconseguir un casament inèdit.

Pallars

Perquè sí, el Pallars és un tresor. Una comarca amb una reconeguda gastronomia de muntanya, cuita a foc lent sota l’atenta mirada dels cims més alts de Catalunya.

El Pallars també és una zona magnífica per complementar el casament amb una Preboda o Postboda. En temporada d’hivern, els esports de neu, o les activitats de riu, com el ràfting, ja durant la primavera, animaran a tots els convidats i convidades.

Altres comarques properes, com la Val d’Aran o l’Alt Urgell també ofereixen opcions molt interessants, però cap de tan singular com el Pallars.

Wedding Planner Pallars

WEDDING PLANNER AL PALLARS

Com a Wedding Planner al Pallars, des d’Emocions de Blanc us acompanyem durant tot el procés de planificació de la vostra boda i ens encarreguem de cuidar cada detall.

Atreviu-vos a celebrar el vostre enllaç en un territori com aquest, allunyat de les massificions. Ningú no oblidarà mai aquest dia!

Esteu preparats per dissenyar junts el millor dia de les vostres vides?

Expliqueu-nos quin és el vostre somni per ajudar-vos a fer-lo realitat. 

Copyright 2023 © Emocions de blanc