Editar el contenido

Wedding & Event planner

Bodes de neu

Descobreix com és celebrar una boda a la neu

Viure en un territori amb mar i muntanya ens permet celebrar bodes de tota mena, una varietat que molt sovint no valorem. A casa nostra, l’hivern ens regala un element exclusiu i màgic, la neu.


Si voleu sortir una mica dels límits establerts, ens podem atrevir amb les bodes a la neu. A Emocions de Blanc, treballem per acostar aquesta opció a totes aquelles parelles enamorades de l’esquí i la neu, que busquen organitzar un casament que marqui la diferència i es recordi per sempre.

Boda neu Emocions de Blanc 12

BODES A LA NEU

Des de la nostra experiència, aquests esdeveniments són realment espectaculars. Una manera perfecta d’organitzar un dia diferent i de sorprendre els convidats i convidades.

 

Tot i els aparents reptes, que evidentment existeixen, els casaments a la neu són 100% viables. Només és qüestió, com sempre, de tenir-ho tot lligat. En una ocasió com aquesta, l’ajuda d’una Wedding Planner és encara més imprescindible.

 

En primer lloc, el fre més important pot ser la por al fred. Avui en dia, es confeccionen vestits amb materials pensats per suportar, de manera còmoda, les baixes temperatures. Problema resolt.

 

Per altra banda, als Pirineus comptem amb infraestructures molt completes per acostar tothom a l’escenari escollit. La Cerdanya, la Vall d’Aran, Andorra, el Ripollès… Tots aquests indrets ofereixen espais de pel·lícula i de fàcil accés per sobre dels 2.000 metres d’altitud, ideals per assegurar la presència de neu durant tot l’hivern.

 

Per últim, a Emocions de Blanc treballem amb proveïdors de proximitat i de qualitat, preparats per acompanyar-vos allà on calgui. D’aquesta manera, us assegurem l’èxit total. 

 

Deixeu enrere les vostres incerteses i comencem a somiar sense barreres!

UNA BODA DE NEU A LA CERDANYA

El dissabte 16 de desembre de 2023 vam tenir la sort d’acompanyar la Carla i l’Asier en el dia més important de les seves vides. 

 

Els dos protagonistes havien preparat una jornada festiva que anava molt més enllà d’un casament tradicional. Per aconseguir-ho, juntament amb l’equip de Wedding Planner d’Emocions de Blanc, van optar per un escenari completament blanc. La seva passió per la neu, i sobretot per l’esquí, els va acabar de donar l’empenta final per acceptar una proposta innovadora.

 

Després del fred i les ventades dels últims dies, el cel es va obrir del tot, deixant pas a un sol de desembre capaç d’escalfar i il·luminar durant hores aquell escenari de muntanya tan especial. Ens acompanyava el Ferran Font, fotògraf especialitzat en bodes a la natura, per tal de poder immortalitzar cada instant de la jornada.

 

El lloc escollit va ser l’estació de Porté-Puymorens, un acollidor centre d’esports d’hivern situat a pocs quilòmetres de Puigcerdà. La rebuda del personal de l’estació va ser fantàstica. Entre somriures i mirades de complicitat, ajudaven la parella a pujar als remuntadors. Fins i tot es van apropar alguns dels responsables de l’estació per tal de donar-los l’enhorabona.

 

Durant la jornada, els nuvis van ser el centre d’atenció de molts esquiadors i esquiadores. Alguns els felicitaven des del telecadira, d’altres picaven els pals quan els passaven pel costat o, fins i tot, els demanaven alguna fotografia.

 

Al migdia, després d’unes quantes baixades, va arribar el moment de marxar cap al restaurant. I encara que pugui semblar que esquiar amb aquesta indumentària és incòmode, no va ser el cas. Els sastres de Toni Barceló van preparar un conjunt a mida per a l’Asier, mentre que el taller de disseny Laura Vila Atelier va confeccionar un vestit de diferents capes per a la Carla, per tal de suportar les baixes temperatures i poder moure’s amb total llibertat.

 

A partir d’aquí, la festa continuava, ja de manera més tradicional. Absolutament totes i tots els presents marxaven amb una sensació d’il·lusió, després d’haver acompanyat  la parella en un matí com aquell. Sense cap mena de dubte, allò va ser la demostració que tot és possible.

I sí, tothom recordarà aquest dia durant molts  i molts anys. Perquè una cosa com aquesta, no es viu gaires cops a la vida.

Gaudiu, parella!

Copyright 2023 © Emocions de blanc