Editar el contenido

Wedding & Event planner

Quant temps es necessita per organitzar una boda?

El temps que es necessita per organitzar una boda depèn de la situació en la qual es troba cada parella. Segons les particularitats de cada cas, es disposarà de més o menys temps per invertir en l’organització de la boda. En alguns casos es necessitaran gairebé dos anys, en d’altres, tan sols uns quants mesos.

Les variables més freqüents solen ser les següents:

DESTINATION WEDDINGS

Si la boda que s’organitza és un Destination Wedding, on els nuvis es casen fora del país on viuen, cal començar a planificar el casament amb molta antelació, aproximadament un any i mig abans. 

Destination Weddings Barcelona

S’ha de tenir en compte que els convidats i convidades també vindran de diferents llocs del món i, per tant, necessitaran allotjament i desplaçament. A més a més, normalment aquest tipus de bodes acostumen a fer Preboda i Postboda per aprofitar i conèixer el país o ciutat on han vingut a celebrar el seu casament. 

DATA INAMOVIBLE

Imagineu-vos que sou una parella que teniu claríssim que us voleu casar en un dia concret perquè representa una data molt important per a vosaltres. En aquest cas serà més difícil trobar un espai per casar-vos que compleixi els vostres requisits que no pas si teniu més flexibilitat. En cas de tenir una data fixa, recomanem començar a buscar localització amb poc més d’un any d’antelació.

CAPACITAT D’ESTALVI DE LA PARELLA

Després del compromís, arriba el moment de començar a pensar en com serà l’enllaç: el dia del casament. Segons la capacitat d’estalvi de la parella, podrà celebrar-se a curt o a mitjà termini. En qualsevol dels dos casos, cal començar a definir alguns punts el més ràpid possible.

Un dels inconvenients de començar tard a planificar la boda és que hi haurà poc temps per comparar proveïdors i negociar preus. A més a més, s’haurà de fer front a totes les reserves i pagaments finals en un curt període de temps. En l’aspecte econòmic, com més anticipació, millor!

DEMANDA DE PROVEÏDORS CONCRETS

Hem de tenir present que els millors proveïdors de cada àmbit estan molt sol·licitats. Per tant, com més temps tinguem per organitzar el casament, més gran serà el ventall d’opcions i més probable que tinguin disponibilitat el dia desitjat. D’altra banda, en cas de patir algun contratemps, es disposarà de més marge per solucionar-lo

Catering boda

En cas de voler un proveïdor específic, la millor manera d’assegurar-lo és adaptant-se a la seva disponibilitat i organitzar el casament al voltant d’aquesta data. 

QUANTITAT DE PROVEÏDORS

Així mateix, també hem de tenir en compte quants proveïdors necessitareu, ja que si se’n requereixen molts, representarà molta més feina i temps per a la Wedding Planner

Conseqüentment, us aconsellem que si aquest és el vostre cas, contacteu amb nosaltres el més aviat possible. Així doncs, podrem treballar conjuntament amb més tranquil·litat i calma per aconseguir tots els proveïdors necessaris per fer de la vostra boda el millor dia de la vostra vida!

Boda Girona

CONCLUSIÓ

Per anar amb tranquil·litat i calma i tenir temps de sobra per organitzar una boda, us aconsellem que contacteu amb nosaltres amb un any o un any i mig d’antelació aproximadament. D’aquesta manera, no ens trobarem amb cap entrebanc i podreu gaudir d’una gran varietat d’opcions d’espais i proveïdors sense estar condicionats pel fet que una altra parella se’ns avanci i ja no hi hagi disponibilitat. A més a més, sempre és millor que sobrin setmanes que no pas que ens en faltin.

No obstant això, també és possible organitzar un casament amb 6 mesos d’antelació i, tot i que sigui un repte més gran, a Emocions de Blanc ens estarem encantats de donar-vos un cop de mà amb qualsevol cosa que necessiteu.

ENS EMOCIONEM JUNTS?

Esteu preparats per dissenyar junts el millor dia de les vostres vides?

Expliqueu-nos quin és el vostre somni per ajudar-vos a fer-lo realitat. 

Copyright 2023 © Emocions de blanc