Editar el contenido

Wedding & Event planner

Què és una Postboda?

VOLEU SABER QUÈ ÉS UNA POSTBODA?

Una Postboda és la celebració que s’organitza l’endemà de la boda. I aquí sorgeixen qüestions com les següents: és necessari continuar amb la gresca quan el dia anterior ja s’ha fet una gran festa? Els nuvis i els convidats no estaran massa cansats?

Si no esteu molt convençuts sobre si celebrar-ne una o no, aquí us expliquem què és una Postboda i us deixem 3 motius pels quals val la pena celebrar-ne una.

3 MOTIUS PER CELEBRAR UNA POSTBODA

  1. És una gran ocasió perquè els nuvis puguin xerrar amb els seus convidats sobre la boda i totes les anècdotes i bons records que es van endur del gran dia.
  2. Els nuvis estaran més alliberats, ja que el seu gran dia haurà acabat. Així doncs, podran gaudir més de la companyia i prestar més atenció a tots els convidats i convidades.
  3. En una boda sempre hi ha algun dels assistents que es convida per compromís. Per aquest motiu es pot celebrar una Postboda amb un grup més reduït i íntim d’amics i familiars, en un ambient molt més proper.

 

Si us hem convençut amb aquests 3 motius, us deixem 5 idees per celebrar una Postboda.

5 IDEES PER A CELEBRAR UNA POSTBODA INOBLIDABLE

Postboda

BARBACOA

La idea de fer una barbacoa amb amics i família sempre és un bon pla, ja que a tothom li agrada gaudir d’un bon àpat a l’aire lliure i fer una sobretaula que s’allargui fins que es pongui el sol. En tota barbacoa no pot faltar una bona barra lliure perquè la festa no s’acabi mai!

Nosaltres us posem l’exemple d’una barbacoa, però també podria ser una paella, un conjunt de buffets o foodtrucks amb diferents aperitius, un «tapeo«… Qualsevol pla assegura bon ambient! 

Aquesta també pot ser una molt bona opció el dia abans del casament, amb una Preboda, per trencar el gel entre tots els convidats i convidades!

POOL PARTY

A qui no li agrada una bona remullada en ple estiu? Doncs encara millor si és l’endemà d’una boda, amb els amics o familiars més propers amb qui comentar i riure sobre totes les bones anècdotes que van sorgir el dia anterior. Còctels, inflables… No diràs que no!

Postboda

SPA DAY

Si sou una parella que ho ha donat tot, el pla ideal seria anar a un balneari amb els amics i familiars més íntims i gaudir d’un dia de relax i desconnexió. Començar amb un recorregut termal, passant per un massatge en parella i acabar amb un brunch, una fantasia fàcil de complir!

PÍCNIC

Aquesta és la proposta més econòmica. Una trobada en plena natura, o en una platja, rodejats dels més propers i gaudint d’un pica-pica. Si ho acompanyeu amb jocs divertits, amb proves o reptes, segur que passareu una bona estona!

BOAT PARTY

L’última proposta és una somni per a molta gent: una festa en un vaixell! És una gran oportunitat per llogar un catamarà que us porti a donar una volta pel mar mentre vosaltres us relaxeu amb els vostres convidats i convidades i us preneu un còctel veient la posta de sol. Sí que és veritat que té un cost més elevat que la resta de propostes, però si us ho podeu permetre, és un pla ideal, tant per si voleu continuar amb la festa com per si preferiu baixar el ritme del dia anterior.

Postboda

Segur que alguna d’aquestes 5 propostes us encaixa! I si no, comenteu-nos quines són les vostres pretensions i les aconseguirem junts. Com sempre, a Emocions de Blanc pensem que sempre és bon moment per celebrar la vida, i més després d’un casament!

Esteu preparats per dissenyar junts el millor dia de les vostres vides?

Expliqueu-nos quin és el vostre somni per ajudar-vos a fer-lo realitat. 

Copyright 2023 © Emocions de blanc