Editar el contenido

Wedding & Event planner

Què és una Preboda?

La boda, aquell moment màgic on dues persones s’uneixen per sempre, és, sense cap mena de dubte, un dels dies més especials a la vida d’una parella. Però, què hi ha abans d’aquest viatge al “sí, vull”? Aquí és on entra en escena l’encantadora experiència de la Preboda.

Preboda

El concepte de Preboda es pot associar a dues idees. En primer lloc, a una experiència prèvia al casament amb un cercle de convidats i convidades més íntim. En segon lloc, també podem associar-ho a una sessió de fotos anterior a l’enllaç.

 

LES DUES POSSIBILITATS DE PREBODA

Una Preboda és una experiència que es viu abans de l’enllaç. Sovint, la parella vol allargar la celebració, per tal d’aconseguir que el casament no es concentri en un sol dia. Aquesta preboda és una idea molt bona per a poder trencar el gel entre els convidats i convidades.

Per un costat, es pot preparar algun tipus d’activitat conjunta. Depenent de la imaginació de la parella i de la capacitat d’organització de la Wedding Planner, es pot preparar des una barbacoa a un tast de vins en un celler de la zona, passant per una masterclass temàtica o un concurs en grups.

D’altra banda, també es pot centrar en la parella. Si un dels nexes de la seva relació és un esport, es pot organitzar una competició accessible per a tothom d’aquesta disciplina. Si el nexe és la passió per la natura, es pot preparar una petita cursa d’orientació. Si és un plat preferit, es pot impartir un taller de cuina sobre com confeccionar-lo. I així amb qualsevol punt en comú que tinguin. 

Zones com la Cerdanya, Andorra o Girona ofereixen un gran ventall de possibilitats per gaudir d’una Preboda.

Boda a la Cerdanya

Per un altre costat, la preboda, també coneguda com a sessió de compromís, és molt més que una sèrie de fotografies abans del gran dia. És un viatge emocional, un capítol únic a la història d’amor que mereix ser celebrat i recordat. 

 

La Preboda és l’art de contar una història en imatges. És un instant màgic on cada riure, cada mirada i cada gest es converteixen en pinzellades d’un quadre que celebra l’autenticitat, connexió i complicitat de la parella.

Ambdues opcions són compatibles, i comparteixen la filosofia de portar la història de la parella un pas més enllà, com també ho fa la celebració d’una Postboda. Des d’Emocions de Blanc us acompanyarem en tot moment per aconseguir que tot plegat sigui una experiència per a tota la vida. Perquè sí, aquesta Preboda no deixa de ser un petit primer pas de la vostra nova vida.

Esteu preparats per dissenyar junts el millor dia de les vostres vides?

Expliqueu-nos quin és el vostre somni per ajudar-vos a fer-lo realitat. 

Copyright 2023 © Emocions de blanc