Editar el contenido

Wedding & Event planner

Què és una Wedding Planner?

Organitzar bodes, l’art d’Emocions de Blanc

Les bodes són esdeveniments plens d’amor, d’emoció i de promeses d’un futur compartit. No obstant això, darrere de la màgia i romaticisme del casament hi ha una planificació molt treballada. Aquí és on entra en joc el paper fonamental d’una Wedding Planner, aquesta persona capaç de convertir els somnis de la parella en realitat i d’assumir la càrrega de l’organització de l’esdeveniment. Però, què és realment una Wedding Planner?

Una Wedding Planner, o planificadora de bodes, és una professional especialitzada en l’organització i coordinació d’esdeveniments matrimonials. La seva missió va molt més enllà de seleccionar flors i espais: guia i aconsella la parella en tots els àmbits per fer del casament un moment realment màgic

Wedding Planner

 

Una de les habilitats clau d’una Wedding Planner és la capacitat d’equilibrar els desitjos de la parella segons les seves possibilitats. Des de la tria del lloc fins a la coordinació de proveïdors, sempre ha de fer una gestió exhaustiva del pressupost. Per aconseguir-ho, segueix els passos següents:

  • Entendre els somnis de la parella:

Abans de començar, la Wedding Planner ha de conèixer els protagonistes (nuvis i núvies) i saber quina visió tenen sobre el Dia D. Entendre els seus somnis, gustos i expectatives és essencial per personalitzar cada detall.

  • Gestionar i coordinar proveïdors:

Un cop ja coneix les pretensions de la parella, arriba el moment de buscar els proveïdors. Disponibilitat, preus, condicions… Cada servei és un món diferent i la Wedding Planner ha d’assegurar-se que tots segueixin la mateixa direcció.

  • Controlar el pressupost:

Un dels majors reptes de l’organització de bodes és mantenir-se dins del pressupost fixat. La Wedding Planner utilitza la seva experiència per optimitzar els recursos i maximitzar la qualitat dels proveïdors, negociant preus i establint prioritats.

  • Solució de problemes en temps real:

A la vida, els imprevistos son inevitables, i el món de les bodes no és una excepció. En aquest sentit, una Wedding Planner ha de complir dues tasques. En primer lloc, anticipar-se a qualsevol situació complicada. En segon, resoldre els contratemps de manera discreta i eficient. A Emocions de Blanc sempre diem que si la parella no se n’adona, el problema no existeix.

 

Wedding Planner

 

Arriba el gran dia

S’acosta el moment, i la Wedding Planner es converteix en la directora d’orquestra, assegurant-se que tot sigui al seu lloc. Des de l’inici de la cerimònia fins a l’últim ball, garanteix que tot funcioni sense contratemps. D’aquesta manera, la parella i els convidats poden gaudir al màxim de la jornada. 

No hi ha millor sensació que la tranquil·litat i la confiança que transmet una Wedding Planner per deixar a les seves mans un dia tan important. Una boda és única i mai no es repetirà. 

La parella ha de viure el seu casament al 100 %, aconseguint un record viu i ple d’emocions que duri per sempre. Emocions de Blanc ho fa possible.

Ens emocionem junts?

Copyright 2023 © Emocions de blanc