Editar el contenido

Wedding & Event planner

Si heu arribat fins aquí és perquè esteu desitjant saber una mica més sobre la Wedding Planner que us acompanyarà en aquest camí.

Hola, soc la Clàudia! Com ja haureu vist, SOC WEDDING PLANNER: organitzo casaments i esdeveniments d’aquells que marquen un abans i un després.

M’agrada dir que soc creadora d’històries d’amor. Cada moment és únic i s’ha de tractar com es mereix. Em considero una persona alegre i propera. Per a mi, sempre s’ha de saber trobar una excusa per celebrar la vida. Perquè si no la vivim amb optimisme i il·lusió, mai no la podrem gaudir al 100 %.

M’apassionen els somriures. 

M’apassionen els bons moments. 

M’apassionen les emocions.

La meva funció COM A WEDDING PLANNER és posar-vos-ho tot molt fàcil per aconseguir un únic objectiu:
celebrar i recordar aquest dia com un dels millors de les vostres vides.

A través de cada detall, faig que tot l’esdeveniment representi la vostra història. Vosaltres heu de ser, sou, i sereu, els grans protagonistes del dia. Des d’un segon pla, m’encarrego que tot vagi rodat. Treballo de manera discreta, transmetent-vos tranquil·litat i confiança, per tal que gaudiu de tot el procés.

SEMPRE AMB UN SOMRIURE, EL TRET QUE MÉS EM DEFINEIX.

ÉS QUE, QUÈ MILLOR QUE UNA PERSONA AMB IL·LUSIÓ I PASSIÓ PER CREAR MOMENTS PLENS DE MÀGIA?

Soc graduada en Publicitat, Màrqueting i Relacions Públiques, i especialitzada amb un Màster de planificació i gestió d’esdeveniments. Un cop finalitzada aquesta etapa formativa, vaig decidir fer un canvi radical. Vaig traslladar-me de Barcelona a la Cerdanya. Allunyar-me del meu punt de confort em va permetre explorar nous horitzons.

Ara gaudeixo d’un estil de vida més tranquil, basat en el benestar personal i la connexió amb la natura. Un entorn ideal per poder imaginar i crear experiències diferencials.

Paral·lelament, m’he seguit formant amb un Màster de Wedding Planner and Party Planner de la mà de la Escuela Imagina tu Boda by Zankyou Bodas. Un últim pas per perseguir els meus somnis i sentir-me preparada per fer créixer Emocions de Blanc.

En aquest emocionant viatge, tinc l’enorme privilegi d'envoltar-me de les millors persones, sempre disposades a ajudar-me amb allò que calgui.

“El meu equip és la meva força” i junts ens assegurem que cada detall sigui absolutament màgic.

A Emocions de Blanc us esperem amb els braços oberts, impacients per començar a formar part de la vostra història.

Hola!
Veiem que ja penses en la boda!

 

T'AJUDEM?