Editar el contenido

Wedding & Event planner

Bodes a Andorra

Celebreu el dia més especial de les vostres vides al cor dels Pirineus. Un casament a Andorra sempre és espectacular: paisatges majestuosos en espais exclusius i acollidors rodejats de muntanya.

 

Imagineu dir-vos el “sí, vull” entre cims de gairebé 3.000 metres. Sense cap mena de dubte, viureu una boda de somni.

Un país preparat per a tot, des de bodes íntimes a d’altres amb centenars de convidats i convidades. 

 

La varietat d’espais no té límits. Hotels de luxe, esglésies romàniques, bordes al bell mig de la natura, refugis de muntanya… Busqueu el que busqueu, per inversemblants que siguin les vostres idees, a Emocions de Blanc aconseguirem convertir-les en realitat.

Wedding Planner Andorra

Wedding Planner Andorra

Com a Wedding Planner a Andorra, us oferim la possibilitat de crear records inoblidables en llocs inèdits. Escoltem les vostres pretensions i les fem aterrar al país dels Pirineus. 

Gaudiu d’aquest dia tan especial entre sabors de muntanya, aire pur i naturalesa, sense cap preocupació, i amb la confiança i certesa que tot sortirà segons el previst.

També podeu acompanyar el vostre dia amb alguna activitat, perquè l’experiència sigui encara més completa. Tant si voleu anomenar-la Preboda o Postbboda, o preferiu no posar-hi nom, des d’Emocions de Blanc us recomanem aprofitar l’ocasió per gaudir d’altres opcions d’oci acompanyats d’amics i família.

 

El Principat és un destí ideal per a aquelles parelles que vulguin un esdeveniment exclusiu i que marqui la diferència. També és un indret ideal per celebrar bodes a la neu.

Les bodes a Andorra no s’obliden mai!

Wedding Planner Andorra 1

Copyright 2023 © Emocions de blanc