Editar el contenido

Wedding & Event planner

Bodes a Barcelona

Una de les millors ciutats del món. Un punt on conflueixen art, arquitectura i gastronomia; història, esport i bon clima.

Per aquests motius, les bodes a Barcelona poden arribar a ser realment increïbles. La capital ofereix ubicacions de tota mena, des d’hotels de luxe amb terrasses de somni a espais més informals, passant per restaurants a primera línia de mar o d’altres al mig de Collserola.

De tota manera, Barcelona és molt més que la capital. A pocs minuts de la ciutat s’amaguen racons més tranquils i reservats, ideals per celebrar un dia tan especial com el vostre.

Wedding Planner Barcelona

Wedding Planner Barcelona -Sitges

Com a Wedding Planner a Barcelona, us acompanyem durant tot el procés de planificació del casament. Tant és si voleu organitzar la vostra boda a Sitges, al Priorat o al Maresme, o si ho voleu fer en plena capital. A Emocions de Blanc ho tenim tot preparat per escoltar a les vostres peticions i construir el dia somiat.

Barcelona compta amb mil opcions de proveïdors, com també ho fa Girona. Aquesta àmplia varietat ens permetrà organitzar un esdeveniment a mida per a vosaltres. Oblideu-vos de viure una boda sense personalitat i comencem a sorprendre els convidats i convidades amb cada detall!

Les bodes a Barcelona no fallen mai!

Copyright 2023 © Emocions de blanc