Editar el contenido

Wedding & Event planner

Bodes al Berguedà

Més enllà de les zones urbanes també hi ha vida. Poc abans d’arribar als Pirineus, s’obre un territori ideal per celebrar casaments: el Berguedà.

Les bodes al Berguedà ofereixen un gran ventall de possibilitats.

Una comarca que destaca per la tranquil·litat i per la varietat d’espais: des de grans prats a cims de més de 2.000 metres, passant per pobles icònics, com Castellar de n’Hug o Gisclareny, i per muntanyes espectaculars, com el Massís del Pedraforca.

El Berguedà és una comarca que ha estat capaç de modernitzar-se sense perdre la seva essència ni la seva història. Gràcies a això, manté un toc pintoresc i acollidor, i destaca com a destí de bodes.

Per altra banda, s’ofereixen banquets d’alta qualitat, amb èmfasi especial als bolets, als embotits, als formatges i a d’altres productes de proximitat.

La zona és una opció perfecta per gaudir de la vostra boda en una masia rodejada de natura i muntanyes, en un entorn rural per celebrar-hi la festa que us mereixeu. 

Wedding Planner Berga

Wedding Planner Berguedà

Com a Wedding Planner al Berguedà, us acompanyarem durant tota l’organització del casament per posar-vos-ho tot molt i molt fàcil.

També cal tenir en compte que organitzar una boda al Berguedà acostuma a ser més econòmic que fer-ho en comarques veïnes, com la Cerdanya.

Berga, la seva capital, marca l’inici dels Pirineus. A partir d’aquest punt, sobretot a la primavera, tot és aigua, muntanya i verd. Un entorn incomparable.

Wedding Planner Berguedà

Copyright 2023 © Emocions de blanc