Editar el contenido

Wedding & Event planner

Bodes al Ripollès

Benvinguts a la comarca on celebrareu el casament dels vostres somnis. L’encant dels seus paisatges, juntament amb l’aire fresc, fa que les bodes al Ripollès siguin perfectes. Un punt magnífic on festejar l’enllaç nupcial, per unir l’amor amb bons moments i bona companyia.

Tot plegat amb un teló de fons idíl·lic, amb opcions atrevides, en plena muntanya; o de més elegants, en espais més coneguts i accessibles.

Monestirs, ermites, masies, restaurants, hotels… Ripoll, la Vall de Ribes i la Vall de Camprodon llueixen entorns ideals per celebrar una boda al Ripollès i capturar aquelles imatges que mai no s’oblidaran. 

També podreu conèixer l’autenticitat i la tradició gastronòmica del territori. La cuina de muntanya i d’elaboració pròpia sorprendrà tots els convidats i convidades.

En especial, des d’Emocions de Blanc destaquem un indret molt singular per connectar amb la natura. Si sou amants de la muntanya, casar-se a Vall de Núria es convertirà en la millor decisió que heu pres mai.

Wedding Planner Ripollès

Bodes a Vall de Núria

Sigui com sigui, com a Wedding Planner al Ripollès, us ajudarem a buscar l’espai més indicat per al vostre casament. Hi ha moltíssimes opcions i de ben segur que en trobarem una que us encaixi a la perfecció. 

La vostra serà una de les millors bodes al Ripollès que s’hagi vist mai!

El Ripollès també és una comarca ben comunicada i molt pròxima al Berguedà i a la Cerdanya. Ni vosaltres ni els convidats tindreu problemes per arribar-hi!

Copyright 2023 © Emocions de blanc