Editar el contenido

Wedding & Event planner

Bodes a Girona

Girona enamora. Celebrar la vostra boda a Girona o a la mateixa capital gironina és una molt bona elecció.

A Emocions de Blanc ens encanta aquesta zona: clima espectacular, mar i platges, espais de primera… Ben a prop també queden comarques com el Ripollès o la Cerdanya, ideals per a bodes a la natura.

Wedding Planner Girona

Bodes Costa Brava - Cadaqués

Com a Wedding Planner a Girona us ajudarem a escollir l’espai més adequat. Masies immenses i amb encant, castells rodejats de jardins, finques rústiques, hotels a primera línia de mar, vaixells privats… De les mil opcions que existeixen ens quedarem amb la millor.

Després d’escoltar les vostres idees i prioritats, començarem a gaudir de tota la planificació de la bodaCasar-se a Girona es convertirà en un record inoblidable.

La Costa Brava disposa de moltíssima varietat de proveïdors. Conjuntament, aconseguirem que el vostre dia sigui completament personalitzat, transmetent la vostra història a través de cada detall.

La cuina de proximitat, amb producte de temporada, pot ser un dels punts forts de la jornada. A més a més, la majoria d’espais de bodes a Girona estan molt ben comunicats i a poca estona, per exemple, de Barcelona. Cap convidat ni convidada no tindrà cap mena de problema per arribar al lloc de la celebració.

Tant a Girona com a la Costa Brava, hi ha punts que faran que la vostra sessió de fotos en parella sigui una autèntica meravella. Cada imatge serà digna de portada.

Us perdreu una de les millors bodes a Girona?

Un destí de bodes internacional

Wedding Planner Girona

En els últims anys, Girona i la Costa Brava s’han situat a l’aparador mundial de les destinacions de bodes. El bon temps, la gran diversitat d’espais, molts d’ells impressionants, o les bones comunicacions, amb el tren d’alta velocitat i l’aeroport, han convertit aquesta demarcació en l’epicentre nupcial del país.

En aquest sentit, des d’Emocions de Blanc, i com a Wedding Planner a Girona, ens encarreguem d’organitzar bodes a aquelles parelles estrangeres que escolliu la Costa Brava per casar-vos. Sense cap mena de dubte, una molt bona elecció que, amb la nostra ajuda, esdevindrà un dels millors dies de les vostres vides.

Mil opcions per complementar el casament

Bodes a Girona

Un dels altres punts forts de la Costa Brava és la gran varietat d’opcions d’oci, culturals i gastronòmiques que té la regió. Per aquest motiu, us recomanem complementar el dia de l’enllaç amb una Preboda o una Postboda. D’aquesta manera, gaudireu d’alguna activitat diferent amb el cercle més íntim, i generareu un ambient alegre i de complicitat des del primer moment.

Copyright 2023 © Emocions de blanc