Editar el contenido

Wedding & Event planner

La Cerdanya, territori de bodes

T'expliquem com és un casament al mig de la muntanya

La Cerdanya és una zona espectacular. Una comarca amb mil al·licients per gaudir-la: esport, natura, gastronomia, patrimoni… Cadascú en té un punt preferit, un record diferent i un vincle especial.

Des d’Emocions de Blanc, us donem una excusa més per convertir-la en un indret únic: organitzar la vostra boda a la Cerdanya. Un dia com aquest només es pot celebrar en un lloc que estigui a la vostra altura.

Boda a la Cerdanya

Cada una de les 4 estacions de l’any presenta un escenari de pel·lícula. El sol d’estiu, les fulles de tardor, la neu d’hivern o els colors de primavera converteixen la Cerdanya en un entorn màgic.

 

Una comarca on tot és possible. Des de tocar el cel a endinsar-se dins un bosc de fantasia. Des dels cims més alts a les valls més tranquil·les. Des de veure-hi nevar a gaudir del sol. Des d’aprendre a caminar fins a celebrar un dels dies més especials de les vostres vides.

Havíeu pensat mai en casar-vos a la Cerdanya?

 

Segurament no. O sí. En qualsevol cas, el que sí que us podem assegurar és que convertirem les vostres expectatives en realitat.

La Cerdanya permet innovar i crear moments diferencials. Oblideu-vos de celebrar un casament qualsevol i comenceu a somiar sense barreres.

No tindreu vistes al mar. No tindreu un castell medieval. Però tampoc no tindreu límits.

+ Voleu casar-vos en un palau rodejat de jardins?

– El tenim!

+ Voleu casar-vos en una masia amb vistes al cor de la Cerdanya? 

– Ideal!

+ Voleu casar-vos en un hotelet amb caliu, trobant-vos com a casa? 

– Endavant!

+ Preferiu un prat per dissenyar-ho tot des de zero?

– Perfecte!

+ O un espai inèdit al mig de la muntanya?

– Cap problema!

Sigui el que sigui, amb Emocions de Blanc construirem pas a pas tot el que necessiteu. Vosaltres sou els protagonistes d’una gran història. Nosaltres la portem un pas més enllà.

Copyright 2023 © Emocions de blanc